voliem fer panellets i mireu que ens ha passat!!!
Ara si que està bé!!!! moltes gràcies
PANELLETS DE PINYONS
INGREDIENTS:
§ - 500 g d’atmelles ratllades
§ - 450 g de sucre
§ -200 g de patates
§ -25 g de sucre llustre
§ -50 g de pinyons
§ -2 ous
§ - Ratlladura de llimona
ELABORACIÓ:
1r. Bulliu les patates amb pela i sense sal.
2n. Al quart d'hora mireu-les i punxeu-les, si estan al punt treieu-les del foc
3r. En un bol de vidre hi posareu l'ametlla, la sal, la ratlladura de llimona i les patates
4t. Barregeu amb dues forquilles i després amb una espàtula de fusta ho premeu i, quan veieu que s'enganxa a l'espàtula i fa oli, ja ho podeu deixar.
5è. Feu-ne boletes i pinteu-les amb clara d'ou batuda perquè s'hi enganxin els pinyons
6è. Poseu-los al forn (200 o 220 graus)entre 10 i 12 minuts.
7è. Després de coure'ls al forn, empolseu els panellets amb sucre llustre
Ens podeu enviar un comentari amb la llista de la compra?
i per després... sabeu en quin ordre van les fotografies,
mireu la recepta,
poseu les imatges amb les frases i envieu-nos-ho si us plau!
1r. Bulliu les patates amb pela i sense sal.
2n. Al quart d'hora mireu-les i punxeu-les, si estan al punt treieu-les del foc
3r. En un bol de vidre hi posareu l'ametlla, la sal, la ratlladura de llimona i les patates
4t. Barregeu amb dues forquilles i després amb una espàtula de fusta ho premeu i, quan veieu que s'enganxa a l'espàtula i fa oli, ja ho podeu deixar.
5è. Feu-ne boletes i pinteu-les amb clara d'ou batuda perquè s'hi enganxin els pinyons
6è. Poseu-los al forn (200 o 220 graus)entre 10 i 12 minuts.
7è. Després de coure'ls al forn, empolseu els panellets amb sucre llustre
heu de comprar:
ResponderEliminar- 500 gr Ametlles
- 200 gr Patates
- 450 gr Sucre
- 50 gr Pinyons
- 2 Ous
- 1 llimona
Xavi
-450g Sucre
ResponderEliminar-50g pinyons
-200g patates
-2 ous
-1 LLimona
-500 gr ametlles ratllades
llista de la compra
ResponderEliminar-450 gr sucre
-50gr pinyons
-200 gr patates
-2 ous
-1 llimona
-500gr ametlles ratllades